Vergaderruimte Utrecht

Zaal 3: 130 m²

115 personen
1 dagdeel
HomeVergaderen UtrechtZaal 3: 130 m²

Vergaderzaal 3

Wilt jij vergaderen in het hart van Nederland? En wil je dat doen in een karakteristiek voetbalstadion middenin Utrecht? Dan zijn onze vergaderzalen in De Galgenwaard een fantastische keus. Wij van Smaak Nederland bieden je ruime parkeergelegenheid en uitstekende service in de vorm van een gezonde lunch en de nodige faciliteiten om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

 

offerte vergaderzaal 3

 

Deze faciliteiten kun je verwachten

Vergaderzaal 3 ligt als enige van onze zalen op de tweede verdieping en biedt daardoor een hoop privacy. De zaal is 130 m2, is voorzien van ramen en een toilet, en biedt ruimte aan 115 personen. Door de omvang en locatie leent deze zaal zich uitstekend voor trainingen, presentaties en creatieve sessies.

Vrije indeling: 130 m2

Om je zoveel mogelijk vrijheid te geven, kun je zelf bepalen hoe je de zaal wilt indelen. Geef je een presentatie? Dan is een theaterindeling ideaal. Wil je brainstormen per team of afdeling? Dan kun je de aanwezigen opdelen in subgroepen. Kijk in de afbeelding hieronder welke opstellingen er zoal mogelijk zijn.

Aanvullende faciliteiten

In vergaderzaal 3 leveren we natuurlijk ook de nodige technologie. Zo profiteer je van een beamer en een vast scherm. Als je een presentatie wilt geven, is dit immers onmisbaar. Meer een liefhebber van stift en papier? Dan hebben we uiteraard ook een flipover staan.

Ambachtelijk lunchen

Wil je een lunchvergadering plannen? Ook dat is geen probleem. Smaak Nederland serveert jou en je partners een ambachtelijke lunch die lekker en bovendien erg gezond is. Onze standaardlunch is een combinatie van soep, een overheerlijke quinoa-salade en belegde broodjes en boterhammen. 50% van de lunch is vegetarisch, zodat niemand in de groep iets tekort komt.Geschikt voor meerdere doeleinden

De riante ligging, ruime vergaderzaal en prima faciliteiten maken vergaderzaal 3 tot een prima plaats om een vergadering, bijeenkomst, netwerkevenement, borrel, vrijmibo, presentatie of receptie te houden.

Benieuwd naar de overige vergaderzalen van Smaak Nederland? Check dan vergaderzaal 1 en 3.

Boek vergaderzaal 3

Zoek je een praktische zaal op een sfeervolle locatie in het hart van Nederland? Dan is Smaak Nederland de locatie die je zoekt. Wij helpen je om jouw bijeenkomst succesvol te maken. Dat doen we door je te voorzien in alle faciliteiten en services die je nodig hebt. Boek nu vergaderzaal 3 en misschien zien we elkaar terug in De Galgenwaard in Utrecht.

 

offerte vergaderzaal 3

Bel voor meer info

Wij staan voor u klaar

We bellen gewoon eerst even...