Vergaderruimte Utrecht

Zaal 2: 120 m²

85 personen
Multifunctionele ruimte
HomeVergaderen UtrechtZaal 2: 120 m²

Vergaderzaal 2

Bij Smaak Nederland vergader je in het centrum van het land: Utrecht. Wij beschikken over drie schitterende vergaderzalen in het sfeervolle voetbalstadion De Galgenwaard. Bij ons heb je ruime parkeergelegenheid en profiteer je van een locatie in het centrum van Nederland; uitstekend bereikbaar voor jou en je zakenpartners. Wij voorzien je daarnaast graag van de gezondste lunch van Utrecht en zien er daarbij op toe dat ook vegetariërs ruimschoots worden voorzien.

 

Informeer naar deze zaal

 

De mogelijkheden van vergaderzaal 2

Vergaderzaal 2 kent een omvang van 120m2 en biedt ruimte aan maximaal 85 personen. Een eigen toiletgroep is voor jouw gebruiksgemak inbegrepen. Doordat een van de wanden in de zaal volledig van glas is, geniet je van een riant en ruimtelijk verblijf met een uitzicht dat je zal inspireren. Deze zaal wordt vaak gebruikt door trainers en sprekers, maar is ook zeer geschikt voor andere bijeenkomsten.

Vrije indeling: 120 m2
Je hebt zelf de vrijheid over de indeling wat de zaal, waardoor je kunt kiezen tussen het creëren van subgroepen, maar ook voor een theateropstelling of een andere opstelling. Wanneer je vergadert met meerdere teams of afdelingen is dit ideaal. Ook kun je dankzij het opdelen van de ruimte brainstormsessies houden en in kleinere groepen overleggen. Op de illustratie hieronder zie je wat de mogelijkheden zijn:

Technologie

In vergaderzaal 2 ben je voorzien van de nodige technologie, zoals een beamer, een scherm en een geluidsinstallatie. Wel zo handig wanneer je iets te presenteren hebt. Daarnaast beschikken wij over een flipover, want op sommige momenten gaat er niets boven papier.

"Prettige vergaderlocatie door het vele daglicht. De catering was fantastisch." Universiteit Amsterdam

Voedzame lunch

Smaak Nederland garandeert je een overheerlijke lunch die tot de lekkerste en gezondste van Utrecht behoort. Onze standaardlunch is een combinatie van soep, een heerlijke quinoa-salade en diverse belegde broodjes en boterhammen. Wij zien erop toe dat de lunches voor 50% vegetarisch zijn, zodat mensen met uiteenlopende eetgewoonten optimaal kunnen genieten.Verschillende bijeenkomsten

Dankzij de ruime zaal, de geweldige locatie in De Galgenwaard en de uitgebreide faciliteiten, kun je in vergaderzaal 2 terecht voor allerlei bijeenkomsten, waaronder netwerkevenementen, borrels, vrijmibo’s, workshops, presentaties en jubilea.


Wil je graag weten hoe onze andere vergaderzalen eruitzien? Neem dan eens een kijkje in vergaderzaal 1 en 3.

Zo boek je vergaderzaal 2

Wil je een bijeenkomst, viering of vergadering organiseren en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Dan ben je bij Smaak Nederland aan het goede adres. Wij bieden de nodige faciliteiten die jouw bijeenkomst tot een succes maken en voorzien je van uitstekende service. Boek nu vergaderzaal 2 en wellicht treffen wij je in het sfeervolle stadion De Galgenwaard in Utrecht.

 

Informeer naar deze zaal

Bel voor meer info

Wij staan voor u klaar

We bellen gewoon eerst even...