Vergaderruimte Utrecht

Zaal 1: 125 m²

100 personen
HomeVergaderen UtrechtZaal 1: 125 m²

Vergaderzaal 1

Vergaderruimte nodig Utrecht? Smaak Nederland beschikt over drie vergaderzalen in het karakteristieke voetbalstadion De Galgenwaard. Dat betekent: uitermate sfeervol vergaderen op een centrale locatie in Nederland. En dat is niet alles: Smaak Nederland biedt zeer ruime parkeergelegenheid en voorziet jou en je vergaderpartners van de gezondste en lekkerste lunch van Utrecht.

 

offerte vergaderzaal 1

 

Dit biedt vergaderzaal 1

Vergaderzaal 1 is maar liefst 125m2 groot, biedt ruimte aan maximaal 100 mensen en heeft een eigen toiletgroep. De ruimte is voorzien van ramen, waardoor je profiteert van een open ruimte met aangename natuurlijke lichtinval. Dat werkt inspirerend én verkwikkend wanneer je aan het brainstormen en overleggen bent.

Vrije indeling: 125 m2
De zaal is vrij in te delen, waardoor je kunt kiezen voor een theateropstelling, maar ook kunt vergaderen in subgroepen. Dit is ideaal wanneer je met meerdere teams vergadert of afzonderlijke brainstormsessies wilt organiseren. Zie hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden.

Technologie

De zaal beschikt over een beamer, een scherm en een geluidsinstallatie, zodat je uitgebreid de mogelijkheid krijgt om je bevindingen aan je vergaderpartners te presenteren. Voor een totale beleving beschikken wij uiteraard ook over een flipover.

"Wij hebben weer een prima verzorgde vergaderdag achter de rug bij Smaak.  Alles keurig op tijd en rekening houdend met uitloop. Wij stellen die flexibele houding zeer op prijs." Juridisch loket

Gezond én lekker lunchen

Smaak Nederland serveert een lunch die behoort tot de gezondste van Utrecht. Onze standaardlunch bestaat uit verse soep, een gezonde quinoa-salade en diverse belegde broodjes en boterhammen. Onze lunches zijn voor minimaal 50% vegetarisch; zo is er voor ieder wat wils. Geschikt voor diverse bijeenkomsten

De riante omvang, centrale locatie en uitstekende faciliteiten maken vergaderzaal 1 niet alleen geschikt om te vergaderen, maar ook voor vrijmibo’s, netwerkbijeenkomsten, bedrijfsborrels, workshops, recepties en presentaties.

Heeft vergaderzaal 1 niet de gewenste omvang of wilt u eerst weten wat wij verder te bieden hebben? Bekijk dan ook vergaderzaal 2 en 3.

Zo boekt u vergaderzaal 1

Wil je een vergadering, bijeenkomst of evenement plannen waarbij je volop de ruimte nodig hebt en wilt profiteren van onze uitgebreide faciliteiten? Boek dan nu vergaderzaal 1 en wie weet zien wij je binnenkort terug in De Galgenwaard in hartje Utrecht!

 

offerte vergaderzaal 1

Bel voor meer info

Wij staan voor u klaar

We bellen gewoon eerst even...