Vergaderruimte Utrecht

Nieuwjaarsreceptie

20 tot 150 personen
HomeVergaderen UtrechtNieuwjaarsreceptie

Wil jij in het nieuwe jaar je zakenrelaties, vrienden of familie een gelukkig nieuwjaar wensen op een bijzondere manier? Kies dan voor een nieuwjaarsreceptie bij Smaak. Een inspirerende kick-off van het nieuwe jaar of geheel zelf je eigen nieuwjaarsreceptie creëren: alles is mogelijk. 

Originele nieuwjaarsreceptie

Een creatieve locatie huren in Amsterdam of Utrecht? Geen enkel probleem. Een gezellige borrel vier je namelijk met Smaak. Wij hebben diverse zalen, ieder met karakteristieke voordelen. Kies bijvoorbeeld voor een ruimte met veel daglicht, een fijne privéruimte of een ruime zaal voor grote gezelschappen. 

Eigen nieuwjaarshapjes maken

Bij Smaak is het uiteraard mogelijk om een locatie te huren, maar daar blijft het niet bij. Je kunt daarbij namelijk ook kiezen voor een leuke kookworkshop om je collega's extra te verrassen en inspireren. Kies bijvoorbeeld voor een workshop nieuwjaarshapjes maken. Dit is een korte workshop van 30-45 minuten waarin je diverse hapjes leert maken. En daarna zet je die uiteraard meteen in als onderdeel van jullie eigen nieuwjaarsborrel. Een leuk, betaalbaar en origineel idee om samen te doen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel voor meer info

Suzanne staat voor u klaar

We bellen gewoon eerst even...