Private dining Amsterdam

HomePrivate dining

Gezellig met familie, een groep vrienden of collega’s uiteten in Amsterdam? De exclusieve woonkamer van Smaak is uitermate geschikt voor private dining of lunch voor een besloten gezelschap.  Een heerlijke plek en vooral gezellige en warme omgeving om samen te genieten.

 

Prijs opvragen

Overheerlijke diners en lunches

Genieten doe je met een leuk gezelschap en bovendien heerlijk eten. De koks van Smaak maken bijzondere en gezonde lunches en 3- of 4-gangen diners. In samenspraak met jouw wensen maken wij jouw private dining een culinair spektakel.

Private dining Amsterdam

Mogelijkheden 

In de riante huiskamer van Smaak in Amsterdam Oost voelt iedereen zich thuis. Of het nu gaat om een feestje, borrel of privédiner, het kan allemaal. De reden dat mensen bij ons komen dineren  en/of genieten is heel divers: een verjaardagsfeest, een familiediner of -reünie, een zakelijk uitje, een brainstormsessie, een (huwelijks)jubileum, etc. Wat heb jij te vieren?

  • Ideaal gelegen locatie
  • Sfeervolle woonkamer
  • 20 tot 50 personen
  • Professionele koks

 

Private dining Amsterdam 

Prijzen 

Voor een  4 uur avond programmma exclusief gebruik te maken van onze locatie inclusief diner en drank betaald u een prijs van 65 euro ex btw. 

 

Bereikbaarheid

De uitstekend geoutilleerde ’huiskamer’ kookstudio heeft een ideale ligging: vlakbij het Tropenmuseum, Brouwerij ‘t IJ en natuurlijk de bruisende Javastraat, waar veel van onze dagverse en super gezonde ingrediënten vandaan komen. Hoe fijn en lekker kan dat zijn!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.