Locatie

HomeLocatie

Vergaderingen, teamuitjes en kookworshops in het hart van de Domstad

Smaak is gevestigd in Utrecht, aan het Herculesplein in Stadion Galgenwaard. Voor elke thuiswedstrijd komen de spelers van FC Utrecht graag een hapje bij ons eten. Onze locatie beschikt over riante parkeergelegenheid en is ook met het OV gemakkelijk te bereiken.

Dit bieden wij

Wij beschikken over 3 waanzinnige keukens. En die hebben we nodig, want bij Smaak houden we van gezond eten en een leuk contact met anderen. Wij vinden het heerlijk jou te verrassen met bijzondere kookconcepten, culinaire evenementen en services die jouw bijeenkomst tot een succes maken. Van knus en kleinschalig tot groots en spectaculair - bij ons kan het allemaal. Persoonlijk, flexibel, ja-zeggen en kwaliteit zijn namelijk onze kernwaarden.

Lunch

Wij verkopen gezonde lunches onder ons foodlabel Broodje met Smaak, waaronder verse soep, quinoa-salade en belegde broodjes en boterhammen. Een deel daarvan is vegetarisch, want we houden graag met iedereen rekening. Bekijk hier ons overheerlijke menu.

Technische faciliteiten

Behalve onze keukens beschikken we over 3 full-service zalen compleet met beamer, scherm en geluidsinstallatie. De zalen bieden plek voor +100 personen en lenen zich perfect voor vergaderingen, trainingen en andere evenementen.

Overige locaties

Daarnaast heeft Smaak partnerlocaties in Amsterdam en komen we je ook graag verrassen op jouw eigen locatie.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen?

 

Neem contact met ons op"Wij denken en doen graag met je mee."

Roland Bes