Kookstudio Amsterdam en Utrecht

HomeLocaties

Zin in culinaire verrassingen en ware smaakexplosies? Mooi, want tijdens onze kookworkshop Amsterdam zul je daar zeker van genieten. Sterker nog: je gaat de gerechten zelfs zelf bereiden. Op twee verschillende locaties kun je namelijk meedoen met een smakelijke kookworkshop. Welke wereldse keuken je gaat verkennen, is uiteraard geheel aan jou. 

JA, IK WIL EEN KOOKWORKSHOP VOLGEN!

Proef de smaak van... 

Op het gebied van voeding valt zoveel te ontdekken. Het aantal ingrediënten, gerechten en wonderlijke combinaties die jij nog niet kent - of gewoonweg nog niet hebt geprobeerd - is dan ook enorm groot. Een kookworkshop in Amsterdam is hét moment om 'het onbekende' te bereiden en te proeven. Kies dus eens een land of kookkunst die je normaliter niet zo snel kiest. Ga op ontdekkingstocht! 

De kookworkshops:

Kookworkshop Amsterdam

Workshop koken Amsterdam

Je bent natuurlijk benieuwd wat je precies kunt verwachten van de kookworkshop. De invulling van de middag of avond is geheel afhankelijk van het type kookworkshop dat jij kiest. Wat we je wel kunnen vertellen, is dat je een unieke ervaring te wachten staat. Een kookworkshop is een ontzettend originele activiteit waarbij je echt samen moet werken met anderen. En dat is niet het enige. Wanneer jullie gezamenlijk bereide gerecht namelijk af is, ga je er ook gezamenlijk van genieten. Bij onze gerechten houden we altijd rekening met verse, pure en natuurlijke ingrediënten. Meer zeggen we nog niet: we verrassen je graag.  

Kookworkshop Amsterdam: wie neem je mee?

Vrienden, familie, geliefden of collega's. Wie verblijd jij met een kookworkshop in Amsterdam? De diverse kookworkshops van Smaak Nederland zijn voor grote groepen geschikt. De reden waarom mensen bij ons komen koken, is echter heel divers. Denk bijvoorbeeld aan een vijftigjarig huwelijk, een familiereünie, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Wat je ook te vieren hebt; een kookworkshop in Amsterdam is altijd een originele manier om samen te genieten. 

Kookworkshop Amsterdam

Locaties kookworkshop Amsterdam 

In onze kookstudio in Amsterdam Oost en kookstudio in Amsterdam Centraal kun je diverse workshops volgen. Zo ontdek je de wereldse keuken, ontwikkel je je kookkunsten en beleef je bovenal een héle gezellige dag. Vooraf kun je uiteraard de mogelijkheden met ons bespreken door een offerte aan te vragen. Dan bespreken we onder andere het aantal personen, de duur van de workshop en het gekozen thema. Wij hebben er nu al zin in! Jij ook?

PS. Is Amsterdam te ver weg voor jou? Geen probleem. Ook in Utrecht organiseren wij diverse kookworkshops. 

 

Vraag een offerte aan