Kookworkshop in Amsterdam en op U bedrijf.

Wereldse kookworkshop

20 - 50 personen
4 uur | €59,00 p.p.
Vorige workshop Volgende workshop
HomeKookworkshopsWereldse kookworkshop

(H)eerlijke wereldse kook workshop

Reis de wereld over van Turkije via Zuid-Afrika naar Brazilië tijdens de wereldse kookworkshop. De kruidige, frisse of juist zoete smaken van de wereld komen allemaal aan bod. Geniet tijdens deze culinaire reis van de frisse tzatziki uit Griekenland of van de pittige curry uit India. En proef de bijzondere smaken van de wereld, want die mogen zeker niet onopgemerkt blijven. Tijdens de wereldse kookworkshop leer je ze allemaal kennen.

Een gezonde levensstijl kan voor iedereen anders zijn. Natuurlijk zijn er wel een aantal uitgangspunten waar wij tijdens onze kookworkshops aandacht aan geven. Bekijk de video om deze punten te ontdekken:

Een kookworkshop is het perfecte uitje voor teambuilding. Bij Smaak hebben we een heel divers aanbod aan kookworkshops. Volg met jouw collega's een Thaise, wereldse of vitale kookworkshop. Ben je juist op zoek naar nieuwe ideeën? Doe dan een brainstorm kookworkshop, want deze leent zich uitsteken voor diverse trainingstechnieken.


Daarnaast zijn de kookworkshops in onze Kookstudio in Utrecht ook te combineren met een vergadering. De kookstudio is namelijk ook een prachtige en inspirerende vergaderlocatie. Een Smaak kookworkshop kan gevolgd worden in Amsterdam of in Utrecht.

Vraag offerte aan

Uw voordelen op een rij

  • Engelstalige workshops mogelijk
  • Met je groep in je eigen keuken
  • Combinatie vergaderen & workshop

Wij krijgen een waardering van 9,4

Wij hebben een super dag gehad met de heren van Smaak ...

Bel voor meer info

Wij staan voor u klaar

We bellen gewoon eerst even...