Kookworkshop in Amsterdam

HomeKookworkshopsKookworkshop in Amsterdam

Kookstudio in Amsterdam

Ben je op zoek naar een inspirerende afsluiter van een intensief dagprogramma? Een kookworkshop Amsterdam is ideaal als bedrijfsuitje en wij leveren deze desgewenst helemaal op maat. Kom dan koken een in onze fijne kookstudio  in Amsterdam en geniet van onze huiselijke en gezellige sfeer.

Voor groepen van 20 tot 45 personen is onze kookstudio uitermate geschikt.

Alle menu´s worden ook in het engels gegeven indien gewenst.

Workshop koken amsterdam

 

 Kookstudio Amsterdam Centrum /Oost

In Amsterdam  beschikt Smaak over een schitterende kookstudio. Gelegen aan de rand van het centrum, geven wij aldaar kookworkshops en private diners voor groepen van 20 tot 45 personen. Ook kan de kookstudio worden gebruikt voor (aangeklede) borrels, presentaties en vergaderingen. De ruimte heeft 2 gedeeltes, waardoor er flexibel en met veel mensen tegelijk kan worden gewerkt.

De studio kent een ideale ligging: vlakbij het Tropenmuseum, Brouwerij 't IJ en de  bruisende Javastraat. Ideaal wanneer u een dagje in de stad wilt combineren met een gezellige workshop koken Amsterdam. 

Aantal personen: 20-45.

Prima bereikbaarheid met zowel het OV als met de auto (betaalbaar parkeren naar Amsterdamse begrippen!)

Menu-opties van onze kookworkshop in Amsterdam

Een kookworkshop Amsterdam is niet alleen leuk, het is tevens een aangename vorm van teambuilding. Wij bieden veel lekkere menu’s aan in de kookstudio's in Amsterdam. Bijvoorbeeld Italiaans, Thais, Vegetarisch en ons Wereldmenu. Of wat dacht je van een seizoensworkshop met dagverse biologische producten van het land? Wil je maatschappelijk verantwoord bezig zijn, kijk dan eens naar CookingGood®-workshop.

Een Kookworkshop  Amsterdam reserveren

Interesse in een workshop koken Amsterdam? Lees meer over onze kookworkshops of vraag een offerte aan via

Kookworkshop Amsterdam