Kookworkshop in Amsterdam

HomeKookworkshopsKookworkshop in Amsterdam

Kookstudio's in Amsterdam

Ben je op zoek naar een inspirerende afsluiter van een intensief dagprogramma? Een kookworkshop Amsterdam is ideaal als bedrijfsuitje en wij leveren desgewenst helemaal op maat. Kom dan koken een van onze kookstudio's in Amsterdam en geniet van onze huiselijke en gezellige sfeer.

Alle menu´s worden ook in het engels gegeven indien gewenst.

Workshop koken amsterdam

Locatie 1: Kookstudio Amsterdam Centrum

Wij beschikken over een ruime locatie in de Laurierstraat 250, middenin de Jordaan, met een eigen karakter en ruimte voor een heerlijk diner. Onze kookstudio op deze locatie is onderdeel van een creatief bedrijfspand. 

In combinatie met diverse aparte vergaderruimtes ideaal om het zakelijke met het aangename te combineren. De kookstudio is vanwege de centrale ligging uitstekend te bereiken. Een workshop koken Amsterdam is op deze locatie dan ook zeer aan te raden! Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje.

Aantal personen: 10-20.

Locatie 2: Kookstudio Amsterdam Oost

Ook in Amsterdam Oost beschikt Smaak over een schitterende kookstudio. Gelegen aan de rand van het centrum, geven wij aldaar kookworkshops en private diners voor groepen van 20 tot 45 personen. Ook kan de kookstudio worden gebruikt voor (aangeklede) borrels, presentaties en vergaderingen. De ruimte heeft 2 keukens, waardoor er flexibel en met veel mensen tegelijk kan worden gewerkt.

De studio kent een ideale ligging: vlakbij het Tropenmuseum, Brouwerij 't IJ en het bruisende Javaplein. Ideaal wanneer u een dagje in de stad wilt combineren met een gezellige workshop koken Amsterdam. 

Aantal personen: 20-45.

Prima bereikbaarheid met zowel het OV als met de auto (betaalbaar parkeren naar Amsterdamse begrippen!)

Menu-opties van onze kookworkshop Amsterdam

Een kookworkshop Amsterdam is niet alleen leuk, het is tevens een aangename vorm van teambuilding. Wij bieden veel lekkere menu’s aan in de kookstudio's in Amsterdam. Bijvoorbeeld Italiaans, Thais, sushi en Tapas. Of wat dacht je van een seizoensworkshop met dagverse biologische producten van het land? Wil je maatschappelijk verantwoord bezig zijn, kijk dan eens naar CookingGood®-workshop.

Workshop koken Amsterdam reserveren

Interesse in een workshop koken Amsterdam? Lees meer over onze kookworkshops en raak geïnspireerd.

Kookworkshop Amsterdam