Kookworkshop Amsterdam

HomeKookworkshopsKookworkshop Amsterdam

KOOKWORKSHOP  AMSTERDAM 

 

Zin  om samen met je afdeling of team mooie en lekkere gerechten te maken en proeven ? Mooi, want tijdens onze kookworkshop in Amsterdam zul je daar zeker van genieten.. In onze sfeervolle kookstudio in Amsterdam  kun je namelijk meedoen met een smakelijke kookworkshop. Welke wereldse keuken je gaat verkennen, is uiteraard geheel aan jou. 

Voor groepen van 20 tot 45 perssonen.

Prijzen vanaf 59 euro pp.

 

 

 

JA, IK WIL EEN KOOKWORKSHOP VOLGEN!

Proef de smaak van... 

Op het gebied van voeding valt zoveel te ontdekken. Het aantal ingrediënten, gerechten en wonderlijke combinaties die jij nog niet kent - of gewoonweg nog niet hebt geprobeerd - is dan ook enorm groot. Een kookworkshop in Amsterdam is hét moment om 'het onbekende' te bereiden en te proeven. Kies dus eens een land of kookkunst die je normaliter niet zo snel kiest. Ga op ontdekkingstocht! 

De Kookworkshops om uit te kiezen:

 

Vergaderen en  kookworkshop in  Amsterdam

Het is tevens mogelijk om vooraf aan de kookworkshop een training, presentatie of vergadering te latn plaatsvinden.

Alle faciliteiten als beamer, flipover etc zijn hiervoor aanwezig.

Voor meer informatie mail of  vul  offerte formulier in.

 

Kookworkshop Amsterdam: wie neem je mee?

De diverse kookworkshops van Smaak zijn voor grote groepen geschikt. De reden waarom mensen bij ons komen koken, is echter heel divers. Denk bijvoorbeeld aan een vijftigjarig huwelijk, een familiereünie, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Wat je ook te vieren hebt; een kookworkshop in Amsterdam is altijd een originele manier om samen te genieten. 

Kookworkshop Amsterdam

Locatie kookworkshop Amsterdam 

In onze kookstudio in Amsterdam Oost  kun je diverse workshops volgen. Zo ontdek je de wereldse keuken, ontwikkel je je kookkunsten en beleef je bovenal een héle gezellige dag. Vooraf kun je uiteraard de mogelijkheden met ons bespreken door een offerte aan te vragen. Dan bespreken we onder andere het aantal personen, de duur van de workshop en het gekozen thema. Wij hebben er nu al zin in! Jij ook?

 

Groepsgroote van 20 tot 45 personen
Prijzen vanaf 59 euro pp.

 

Vraag een offerte aan