Kookstudio Amsterdam

HomeKookstudio Amsterdam

Op het gebied van voeding valt zoveel te ontdekken. Het aantal ingrediënten, gerechten en wonderlijke combinaties die jij nog niet kent - of gewoonweg nog niet hebt geprobeerd - is dan ook enorm groot.

Wil je met je team juist van een recept koken of ga je voor de barinstorm workshop en zie je waar je met zn allen toe in staat bent zonder vaste procedures?

Een kookworkshop in Amsterdam is hét moment om 'het onbekende' te bereiden en te proeven. Kies dus eens een land of kookkunst die je normaliter niet zo snel kiest. Ga op ontdekkingstocht! 

De kookworkshops:

 

Direct een kookworkshop boeken

Kookworkshop Amsterdam

Vergaderen en koken in Amsterdam

 Wil je graag voorafgaand aan jullie workshop een overleg inplannen, een presentatie geven of een training faciliteren?

Dat is allemaal mogelijk in onze kookstudio. Uiteraard voorzien van allerlei gezonde catering.

Kookworkshop Amsterdam: wie neem je mee?

Vrienden, familie, geliefden of collega's. Wie verblijd jij met een kookworkshop in Amsterdam? De diverse kookworkshops van Smaak Nederland zijn voor grote groepen geschikt. De reden waarom mensen bij ons komen koken, is echter heel divers. Denk bijvoorbeeld aan een vijftigjarig huwelijk, een familiereünie, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Wat je ook te vieren hebt; een kookworkshop in Amsterdam is altijd een originele manier om samen te genieten. 

Kookworkshop Amsterdam

Locatie kookworkshop Amsterdam 

In onze kookstudio in Amsterdam Oost kun je diverse workshops volgen. Zo ontdek je de wereldse keuken, ontwikkel je je kookkunsten en beleef je bovenal een héle gezellige dag. Vooraf kun je uiteraard de mogelijkheden met ons bespreken door een offerte aan te vragen. Dan bespreken we onder andere het aantal personen, de duur van de workshop en het gekozen thema. Wij hebben er nu al zin in! Jij ook?

Groepsgrootte van 20 tot 45 personen.

Prijzen vanaf 59 euro pp.  

 

Vraag een offerte aan