Kookstudio Amsterdam Centraal

HomeKookstudio Amsterdam Centraal

Op zoek naar een leuke en inspirerende kookstudio in Amsterdam? Kom dan een kookworkshop volgen met jullie bedrijf, afdeling of team in onze kookstudio in Amsterdam, vlakbij het Tropen museum en de Javastraat. Welkom in onze kookstudio Amsterdam Centraal!

Veelzijdige kookstudio in Amsterdam 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk dagje Amsterdam met collega's en dan 's avonds een kookworkshop Italiaans in onze studio? Heerlijk ontspannen kokkerellen en culinair genieten in de kookstudio Amsterdam Centraal als afsluiting van een mooie en inspirerende dag. 

Kookstudio Amsterdam Centraal

Wie wij zijn

Smaak staat garant voor een informele, huiselijke sfeer en workshops die geleid worden door professionele medewerkers met hart voor hun vak. Ook in onze kookstudio Amsterdam Centraal houden wij uiteraard rekening met jouw voorkeuren. Wij stemmen onze workshops af op jouw wensen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Met hulp van een professionele kok zorgen we er dan ook gezamenlijk voor dat het resultaat altijd smakelijk is. Daar gaan we voor! 

Vergaderen en koken in Amsterdam 

Onze kookstudio in Amsterdam heeft een capaciteit van 20-45 personen.  Met tevens mogelijkheden om vooraf te vergaderen of een presentatie te geve

 Of wil je meer weten over de mogelijkheden die we op jullie bedrijf kunnen creeeren? Dat kan via onderstaande knop.

 

Neem contact met ons op

 

Menu-opties kookstudio Amsterdam

Een kookworkshop is niet alleen leuk, het is ook een geweldige manier van teambuilding. Je leert elkaar in een informele setting kennen en werkt samen aan heerlijke gerechtenSmaak heeft een ruime keuze uit lekkere menu’s in de kookstudio, waaronder Italiaans, Thais en Tapas.

Er is ook een seizoensworkshop met dagverse biologische producten van het land. Wil je koken en tegelijk je steentje bijdragen aan een betere maatschappij? Dan is onz concept Cooking good misshien iet voor jullie.
 

onze kookworkshops

Kookstudio Amsterdam : meer weten?

Ben je benieuwd naar wat Smaak voor jou en je team kan betekenen? Of wil je meteen een offerte aanvragen? Neem dan contact op via onderstaande knop. We bespreken samen de mogelijkheden, de kooktechnieken en de invulling van de kookcursus in Amsterdam. Tot dan! 

Neem contact op