Kookstudio Amsterdam Centraal

HomeKookstudio Amsterdam Centraal

Op zoek naar een leuke en inspirerende kookstudio in Amsterdam? Kom dan koken in onze studio in Amsterdam Centraal, middenin de Jordaan. Onze locatie bevindt zich vlakbij het water en is dé plek voor een gezellig bedrijfs- of vrijgezellenuitje. Welkom in onze kookstudio Amsterdam Centraal!

Veelzijdige kookstudio in Amsterdam 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk dagje Amsterdam met collega's en dan 's avonds een kookworkshop Italiaans in onze studio? Heerlijk ontspannen kokkerellen en culinair genieten in de kookstudio Amsterdam Centraal als afsluiting van een mooie en inspirerende dag. Je kunt onze kookworkshop in Amsterdam namelijk gemakkelijk combineren met een leuke rondvaart, want vanaf onze locatie in de Jordaan stap je zo de boot op en af. Kortom: een veelzijdige locatie met alle mogelijkheden die je wenst.


Kookstudio Amsterdam Centraal

Wie wij zijn

Smaak staat garant voor een informele, huiselijke sfeer en workshops die geleid worden door professionele medewerkers met hart voor hun vak. Ook in onze kookstudio Amsterdam Centraal houden wij uiteraard rekening met jouw voorkeuren. Wij stemmen onze workshops af op jouw wensen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Met hulp van een professionele kok zorgen we er dan ook gezamenlijk voor dat het resultaat altijd smakelijk is. Daar gaan we voor! 

Kookstudio Amsterdam Centraal

Onze kookstudio in Amsterdam Centraal heeft een capaciteit van 10-20 personen. Voor grotere groepen tot 40 personen raden wij je onze kookstudio in Amsterdam Oost aan. Weten wat je allemaal kunt leren in onze kookschool Amsterdam? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van onze locatie in de Jordaan? Dat kan via onderstaande knop.

 

Neem contact met ons op

 

Menu-opties kookstudio Amsterdam

Een kookworkshop is niet alleen leuk, het is ook een geweldige manier van teambuilding. Je leert elkaar in een informele setting kennen en werkt samen aan heerlijke gerechtenSmaak heeft een ruime keuze uit lekkere menu’s in de kookstudio, waaronder Italiaans, Thais en Tapas.

Er is ook een seizoensworkshop met dagverse biologische producten van het land. Wil je koken en tegelijk je steentje bijdragen aan een betere maatschappij? Dan zijn de workshops CookingGood® en Terre des Hommes een fantastische keus.
 

onze kookworkshops

Kookstudio Amsterdam Centraal: meer weten?

Ben je benieuwd naar wat Smaak voor jou en je team kan betekenen? Of wil je meteen een offerte aanvragen? Neem dan contact op via onderstaande knop. We bespreken samen de mogelijkheden, de kooktechnieken en de invulling van de kookcursus in Amsterdam. Tot dan! 

Neem contact op