Smaak Kookstudio Utrecht: Kookworkshops & vergaderen

HomeKookstudio Utrecht

Op zoek naar een professionele en gezellige kookstudio in hartje Utrecht? Smaak beschikt over 3 verschillende keukens en meerdere ruimtes om te dineren. Dat biedt ruime mogelijkheden, want behalve koken kun je bij ons ook vergaderen.

 

Vraag meer informatie aan

Unieke locatie

Onze kookstudio heeft een unieke ligging in het centrum van het land en is gevestigd in een wel heel bijzonder pand: voetbalstadion Galgenwaard, aan Herculesplein 315 in Utrecht. Gelegen tussen de kantoren van Rijnsweerd, maar met de natuur en de Moestuin om de hoek (zie foto hieronder). Dat is wel zo handig, want daar halen wij onze biologische groenten vandaan.

 

Volop mogelijkheden

Wil je koken combineren met een rondvaart door de Utrechtse grachten? Op- en afstappen kan gewoon naast de kookstudio. Dat biedt volop mogelijkheden. Zo kun je een dagje Utrecht met je team combineren met een inspirerende kookworkshop als afsluiter. Heerlijk culinair genieten en samenwerken in een informele setting.

 

Vraag meer informatie aan

Eten aan de Chef’s table in kookstudio Utrecht

Nieuw is de mogelijkheid voor groepen tot 35 personen om te dineren aan onze Chef’s table, in de grootste keuken. Na het koken blijf je gezellig in de keuken eten en kan je de finishing touches van de chef volgen. Elke keuken van de kookstudio Utrecht heeft z’n eigen karakter. Hierdoor kunnen wij zowel grote als kleine groepen verwelkomen. De totale capaciteit is maar liefst 150 personen. Omdat wij in een stadion gevestigd zijn, is er meer dan voldoende parkeerruimte voor de deur.

Menu's voor een kookworkshop Utrecht

Een kookworkshop in Utrecht is leuk en gezellig, maar ook erg inspirerend voor jou en je team. Je kunt bij ons workshops volgen in allerlei wereldse gerechten, waaronder Italiaans, Thais en Tapas. Ook een seizoensworkshop met kersverse biologische producten is een optie. Iets moois voor de maatschappij betekenen? Dan is onze CookingGood®-workshop een gedroomde optie.

Lees hier meer over onze kookworkshops en raak geïnspireerd.

 

Onze kookworkshops

 

Benieuwd naar de mogelijkheden in onze kookstudio in Utrecht?

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je meteen een offerte aanvragen? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

 

Neem contact op