Keukenhuur

HomeLocatiesKeukenhuur

Professionele keuken huren in Utrecht

Ben je een collegakok, hobbykok, buurtkok of cateraar en ben je op zoek naar een grote professionele keuken in Utrecht die voorzien is van alle benodigde faciliteiten? De praktische, ruim opgezette keukens van Smaak Nederland, zeer centraal gelegen naast Stadion Galgenwaard, zijn ideaal.

Voorzien van alle keukenfaciliteiten

Als je als amateurkok, cateraar of hobbykok een grote opdracht binnenkrijgt, dan beschik je niet zomaar over alle benodigde faciliteiten. Het huren van een grote, professionele locatie biedt dan uitkomst. Smaak Nederland biedt in Utrecht Galgenwaard drie verschillende keukens aan, elk voorzien van alle benodigde comfort, faciliteiten, keukenapparatuur en keukengerei. Van oorsprong is locatie Galgenwaard een opleidingsinstituut voor chef-koks, wat nog duidelijk te zien is aan de professionele uitstraling en de praktische inrichting van de keukens.

Ook voor buurtkoks en koken voor groepen

Door tv-programma’s als Heel Holland Bakt en MasterChef en de foodzender 24Kitchen is uitgebreid koken steeds populairder geworden. Wie als buurtkok eens voor de buurt wil koken of als werknemer een diner wil bereiden voor zijn of haar collega’s kan ook gebruikmaken van de faciliteiten van Smaak.

Onze keukens zijn bijzonder praktisch en professioneel uitgerust met voldoende ruimte om te koken. In elke keuken bevindt zich een grote koelcel, diepvries, diverse combi-ovens, industriële vaatwasser, tientallen gaspitten en een grote variatie aan potten, pannen, bakjes, keukengereedschap en keukenapparatuur om te mengen, hakken en snijden.